Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Контрера, ВМРО: ПП-ДБ както сринаха България, така ще сринат и София

Политика

Контрера, ВМРО: ПП-ДБ както сринаха България, така ще сринат и София

Контрера, ВМРО: ПП-ДБ както сринаха България, така ще сринат и София - Tribune.bg
Снимка:

„Продължаваме промяната“ нахлуха в българската политика през 2021 г., успяха да докарат управленска, конституционна и политическа криза. Вече сме на прага и на финансово-икономическа криза, но там вината им е споделена с глупостите, които се правят в Европа и света. Хора като Асен Василев помогнаха България здраво да нагази в блатото! Това, което гражданите очакват е повече да се говори за България, за проблемите на българските граждани, а не да се занимаваме със скандали, основно с външнополитически въпроси, докато нашият народ бедства!

Това в радиоефира заместник-председателят на ВМРО Карлос Контрера. Според него думата промяна означава лъжа и измама. Ние водим битка да си върнем нормалното. Тези хора каквото пипнаха, разсипаха, категоричен е Контрера.

По време на двете им управления се извършиха огромни национални предателства, като падането на ветото за Македония, далаверите с газа, „зелената сделка“, ПВУ, който практически разписа унищожаването на българската енергетика. Тези хора обещават нов реактор в Козлодуй през 2035! Аз се опасявам дали и тази сделка за реакторите в Козлодуй не е част от онова прословуто разкешване, за което намекна Делян Пеевски. Защото той заговори за кеша. Но нахлуването на тези ултралиберали в българската политика съсипа държавата. И на българското общество ще отнеме години да си върнем държавата! Тези хора не се интересуват от проблемите на българските граждани, обясни Карлос Контрера.

На въпрос от водещата какво се случва в СОС Контрера сподели:

„Есента на 2021 г. преди местните избори предупредих – както ПП-ДБ сринаха България, така ще сринат и София. Софиянци се довериха на ПП-ДБ-СС, вече има протести по площадите. Една част от хората, които протестират, са гласоподаватели на Васил Терзиев, на ПП-ДБ-СС! Тези хора ще бъдат намразени буквално за една година от собствените си избиратели, защото там, където тръгнат да правят нещо, избухва взрив и след тях потоп!“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Контрера, ППДБ
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати